VÅR HISTORIE

LES DEG OPP NÅ

FRA VAREMERKE TIL MERKEVARE!


Historien vår starter allerede i 1999.


Vi var en liten vennegjeng som en gang helt på slutten av 90 tallet begynte å spille Counter Strike sammen.


Hovedsaklig møttes vi på «klubben» og spilte mot andre klaner. Etterhvert begynte vennegjengen og vokse og vi besluttet at vi måtte laget ett sosialt community hvor flere kunne være med.


Vi startet etterhvert (Rundt 2001) å arrangere ukentlige turneringer, dette gikk over all forventning og i 2004 ble Morten plukket opp av ESL for å være administrator i ESL. (ESL Pro Series, Intel Extreme Masters o.l)


Klubben har alltid fokusert på gode holdninger og sunne verdier, hos oss skal det være fellesskapet som står i sentrum.


I 2011 ble klubben delvis lagt på is, da flere av grunnleggerne fikk barn og antall timer pr døgn ikke lenger var tilstrekkelig for å rekke over alt.


Høsten 2019 ble det brått mye mer aktivitet i klubben igjen, og etterhvert kom det til flere vennegjenger med samme interesse og verdigrunnlag som oss.


Vi har igjen begynt å arrangere ukentlige turneringer, først og frems i Counter Strike : Global Offensive, her har vi to ukentlige turneringer når vi skriver oktober 2020 (Den ene er 5vs5 og den andre er 1vs1).


Klubben vokser for hver eneste dag, dette mener vi er takket være våre positive holdninger og sunne verdier som tiltrekker seg flere likesinnede. Holdningsfokuset vårt har siden re-etableringer vært ett viktig fokus og skal gjenspeiles i alt vi foretar oss.


I september 2020 besluttet vi å registrere klubben offisielt, både i enhetsregisteret og i frivillighetsregisteret.


Nå starter arbeidet mot fremtiden.


Vi har bestemt at vi skal være en ledende talentutvikler i den norske scenen, vi skal være en inspirerende og holdningsskapende klubb som setter standarden for hvordan ett esport community skal være.


Vårt Counter Strike lag spiller for tiden i 4. divisjon, etter 2 direkte opprykk etter å ha startet i 6. divisjon høsten 2019. Vi har som målsetting å spille laget opp til 3. divisjon iløpet av 2021 hvor vi skal etablere oss i toppen av 3. divisjon inn mot 2022.


Vi har også investert i en gatherbot og ett par spillservere, høsten 2020 blir brukt til å finjustere begge deler, slik at vi sammen med vårt voksende community kan nå minimum 3000 spilte kamper (5vs5) i 2021.


Vi har fått en sterk ledelse etablert med flere tidligere profiler i den norske scenen, som har vært involvert i flere ulike sjangre og som innehar bred erfaring både fra lag, organisasjoner og turneringsplattformer.


Vi jobber hardt, hver eneste dag for å nå de mål vi har satt oss for fremtiden og er sikre på å lykkes.


Historien fortsetter…..

  • Morten N. Slettemoen Styrets Leder Morten N. Slettemoen
  • Robin Larsplass Styrets Nestleder Robin Larsplass
  • Eric Jacobsen Styremedlem Eric Jacobsen
  • Andre Nilssen Styremedlem Andre Nilssen

LIKER DU VÅRT ARBEIDE ? LYST TIL Å BIDRA?

LAST NED VÅR PARTNERPARTNER PRESENTASJON OG MEDIAKIT IDAG!

PRESENTASJON & MEDIAKIT